Búsqueda de Editorial : VIENA EDICIONES / Materia : GASTRONOMIA

11 resultados

VIENA EDICIONES Eliminar filtro Libros Eliminar filtro GASTRONOMIA Eliminar filtro Quitar filtros
  • EL RECEPTARI GROC
    PARELLADA I GARRELL, ADA / "Y OTROS"
    El 9 de gener del 2018, la xef del Semproniana, Ada Parellada, va organitzar, juntament amb Òmniumi amb l'ANC, un sopar groc en solidaritat amb els presos polítics. I aquesta voluntat de fer pinya contra la injustícia es va encomanar a cuiners i cuineres d?arreu del país com una taca d'oli. ...
    Disponible (facturación en 24/48h)

    17,00 €

  • DOLÇOS VEGANS
    CASTELLS RECASENS, MARTA
    Ens encanta el dolç! Ho sabem nosaltres i ho sap la indústria alimentària, que afegeix sucre blanc (i altres coses!) en molts aliments processats per augmentar-ne les vendes. Però si tornem al dolç genuí, el de les verdures i hortalisses dolces, els cereals integrals, les fruites, el bon cacau, la fruita seca i les llavors, descobrirem un plaer primigeni i saludable. Marta Cast...
    CONSULTAR

    17,00 €

  • LA CUINA DEL XAI
    MARCH, ROSA
    A Catalunya, el xai és la carn més tradicional des de l'antiguitat. Resulta ideal per a trobades d'amics i familiars, per a deliciosos sopars d'estiu i també per a dinars d'hivern, al voltant de la llar de foc. I això ho sap millor que ningú Rosa March, que viu en un gran mas del Collsacabra dedicat a la cria de bestiar oví des de fa moltes generacions. En aquest entorn extrao...
    Disponible (facturación en 24/48h)

    16,00 €

  • LA CUINA MEDIEVAL I RENAIXENTISTA
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    L'autor ens ofereix un ampli receptari de cuina medieval i renaixentista, el més complet del mercat, precedit d'un recull de les tècniques, els costums i la fusió de tradicions culinàries de l'època. Totes les receptes, de les més elementals a les més elaborades, s'expliquen pas a pas i se n'adapten els ingredients amb variants i alternatives. ...
    Disponible (facturación en 24/48h)

    26,00 €

  • VEGANA I CATALANA
    CASTELLS RECASENS, MARTA
    Marta Castells, professora de cuina natural i saludable, ha revisat el receptari tradicional català per adaptar-lo, d'una manera senzilla i imaginativa, a una dieta vegana, de manera que aquestes receptes ens remetin, per la vista i pel gust, a la cuina de l'àvia. Perquè no volem renunciar als nostres principis, però tampoc no estem disposats a haver de resignar-nos a recordar ...
    Disponible (facturación en 24/48h)

    16,00 €

  • SPORT & COOK
    PÉREZ CONILL, GABRIEL
    En general, la gent sol associar l'esport amb els carbohidrats i la proteïna animal. I potser també amb els complements alimentaris que es venen a l'engròs per internet. Però això és perquè encara no han llegit aquest llibre, que ofereix una perspectiva totalment diferent. Per a Astrid Barqué, si vols aconseguir els millors resultats, tria menjar natural. Aparca la monotonia ...
    Disponible (facturación en 24/48h)

    25,00 €

  • LA CUINA MODERNISTA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    En aquest llibre, l'historiador Jaume Fàbrega ens explica què menjaven i què bevien en aquella època tant els menestrals i els obrers com els burgesos o els indians més adinerats, què es podia comprar a les botigues de quieviures, i quins menús oferien les fondes i els restaurants més luxosos del moment. I a la segona part del volum trobareu una exhaustiva recopilació de les re...
    CONSULTAR

    19,80 €

  • CUINA AMB FRUITES
    SERRA PLADEVALL, MIRACLE / TARGARONA, JOAN
    La cuina del restaurant Cuina Miracle, a Sant Just Desvern, està basada en receptes tradicionals. En aquest llibre, però, Miracle Serra i Joan Targarona, mare i fill, han volgut explorar les connexions entre els seus plats i diferents tipus de fruites per potenciar així les sensacions que produeixen i multiplicar-ne fins a l?infinit els gustos, les aromes, els colors, les textu...
    CONSULTAR

    29,00 €

  • LA CUINA DEL 1714
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Què es cuinava als fogons de les cases i els palaus catalans el 1714? Què menjaven i bevien els grans senyors i el poble ras? Potser us sorprendrà saber que, tres-cents anys enrere, ja hi havia algunes de les elaboracions bàsiques de la cuina catalana actual: l?allioli i el sofregit, la picada i la samfaina, l?escudella i els macarrons. ...
    Disponible (facturación en 24/48h)

    19,80 €

  • COCINAR SIN AGOBIARSE
    CARBO, MIREIA
    CONSULTAR

    16,90 €

  • COCINA TE DA JUEGO LA
    CARBO,MIREIA
    Disponible (facturación en 24/48h)

    16,90 €