PETRAS, LLORENÇ
Des de fa vint anys, LlorenÇ Petrás regenta amb el seu estil peculiar una espectacular parada de bolets al Mercat de la Boqueria de Barcelona. Els seus coneixements i experiéncia han fet famosa la parada més enllá de la capital catalana, i l'han convertida en un punt de referéncia obligat per a tots aquells que els agrada fer un bon ús culinari dels bolets. No en va els millors cuiners de Catalunya i de més enllá, confien en Petrás a l'hora d'escollir els bolets que després faran servir a la cuina.En aquest llibre, el rei dels bolets de la Boqueria ens introdueix al món de la gastronomia boletaire: ens explica les qualitats culináries de cada bolet, ens ensenya a conservar-los, ens anima a atrevir-nos a provar qualsevol bolet comestible, i ens ofereix les seves receptes preferides. A més, Petrás ha demanat a desenes de xefs dels millors restaurants que col·laborin en el llibre explicant-nos com fan els plats de bolets que tenen a la carta. El resultat és un llibre que, a més de ser útil a l'hora de cuinar, fa una important aportació a la cultura gastronómica del país. Amb próleg de Ferran Adriá, el prestigió